• Imprimeix

Obert el termini de presentació de candidatures als Premis Digitals E-TECH 2017 de Girona  

13/09/2017 13:09
Premis Digitals E-TECH

El termini per inscriure candidatures als Premis Digitals E-TECH 2017, que enguany celebren l’onzena edició, estarà obert fins al proper 25 de setembre. Aquests premis, organitzats per l'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), tenen per objectiu reconèixer les millors iniciatives d’institucions, entitats, empreses o persones gironines en el camp de les noves tecnologies.

El premis s’atorguen en 10 categories, una de les quals és el Premi a la millor gestió en llengua i comunicació en les TIC, que reconeix el projecte més destacat pel que fa a la projecció del català en el sector, a la gestió del multilingüisme i al tractament de la llengua i la comunicació. El guardó té el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

El jurat del premi està format per representants de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Consorci per a la Normalització Lingüística. Per presentar la candidatura cal fer arribar la informació necessària perquè el jurat pugui avaluar-la a l’adreça premisetech@aenteg.com.