• Imprimeix

Obertes les inscripcions als Espais Terminològics 2018, dedicats a Pompeu Fabra

"Fabra: converses terminològiques" és el títol de la trobada del TERMCAT que es farà el 4 d'octubre

20/07/2018 14:07
Obertes les inscripcions als Espais Terminològics 2018, dedicats a Pompeu Fabra

El TERMCAT, Centre de Terminologia, ha obert la inscripció dels Espais Terminològics, que en aquesta edició es dediquen a la figura de Pompeu Fabra. 

Els Espais Terminològics són una trobada de caràcter biennal que organitza el TERMCAT per afavorir el debat i l’intercanvi de coneixements en l’àmbit de la terminologia. En ocasió de l’Any Fabra, la jornada d’aquest any s’ha volgut dedicar a la memòria de l’insigne filòleg.

El programa inclou la participació d’experts de reconegut prestigi que poden oferir diverses perspectives de la relació entre Fabra i la terminologia, i no sols des d’una perspectiva històrica, sinó que per mitjà de les converses previstes (en homenatge a les Converses filològiques de Fabra) també obriran la mirada cap als reptes actuals en els diversos àmbits.

Els Espais Terminològics 2018 es duran a terme el 4 d’octubre a Gràcia, la vila natal de Pompeu Fabra. Les inscripcions són gratuïtes però indispensables, i s’atendran per ordre fins a completar la capacitat de la sala.