• Imprimeix

Aprovades les bases del premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions anuals del Govern

09/02/2017 09:02
Videojocs

El Departament de la Presidència ha aprovat les bases per a l’atorgament del Premi al millor videojoc relacionat amb les commemoracions anuals del Govern. Poden optar-hi els alumnes de graus, màsters o postgraus, que tinguin com a objectiu de la seva formació el disseny i la creació de videojocs i que estiguin matriculats en universitats o en centres d'estudis superiors de Catalunya.

Els videojocs candidats al Premi han de complir els requisits següents: la llengua principal ha de ser el català; ha de ser un joc per internet i/o PC, i/o telèfon mòbil, i/o tauleta; ha de tenir relació amb els fets o personalitats objecte de commemoració anual del Govern; pot pertànyer a qualsevol gènere de joc, però es valorarà l'originalitat, la transmissió de valors positius i l'adequació a un públic ampli, el joc no pot contenir errades tècniques i el funcionament ha de ser fluid amb els principals dispositius.

La quantia del premi i el termini de presentació es concretaran quan es publiqui la convocatòria al DOGC. Els videojocs guanyadors es podran descarregar des del web del Departament de la Presidència.