• Imprimeix

Convocada la 30a edició dels Premis Josep Maria Batista i Roca - Memorial Enric Garriga i Trullols 2018

10/04/2018 11:04
Premi IPECC

L’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) convoca els premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols 2018.

Aquests guardons reconeixen la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils residents fora de l’àmbit lingüístic català en favor de la llengua i la cultura catalana a l’exterior.

Com cada any, l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC) premia 10 persones d’Europa, Amèrica i la resta del món que fan i han fet una continuada projecció de la llengua i la cultura catalanes.

El termini de presentació de candidatures finalitza el dia 30 d’abril de 2018. Les candidatures s’hauran de fer arribar a l’IPECC mitjançant el correu electrònic ipecc@ipecc.cat. Qualsevol persona o entitat pot proposar candidats al premi, però no es permeten les auto candidatures.

Els guardonats rebran una placa acreditativa del Premi en un acte que tindrà lloc durant el mes de novembre a Barcelona.

L’IPECC forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana que promou el Departament de Cultura des de l’any 2002.