• Imprimeix

Presentació del llibre de ‘Ràdio 4, 40 anys en català’

19/12/2016 13:12
‘Ràdio 4, 40 anys en català

La directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, participarà en la presentació del llibre Ràdio 4, 40 anys en català 1976-2016 que tindrà lloc avui dilluns, 19 de novembre, a les 19 hores, al Palau Macaya de Barcelona. A l’acte hi intervindran també l’autor del llibre Josep Maria Adell, i la periodista Pilar Sampietro.

La publicació del volum ha estat possible gràcies a l'Obra Social la Caixa i l'editorial Nautilus. L'obra s’ha editat amb motiu dels 40 anys de Radio 4, que va ser la primera ràdio pública que va emetre en català. L’autor recull la història de l’emissora explicada des de dins. Fa un resum de 40 anys d'èxits i també de 40 anys de lluita constant per la supervivència d'aquesta emissora que ha estat un element fonamental en la història de la radiodifusió a Catalunya.

Les veus sorgides d’aquells micròfons ens han acompanyat narrant l’esdevenir històric del país. La seva petjada, però, adquireix el màxim significat durant la Transició i els primers anys de la vida democràtica del nostre país.

 

 

Radio 4 va ser la primera ràdio pública que va emetre en català