• Imprimeix

Presentació dels nous llibres de Lectura Fàcil i de les activitats de la col·lecció 'Llegir per parlar, llegir per aprendre'

16/05/2017 13:05
Lectura Fàcil

L’Associació Lectura Fàcil amplia amb dos nous volums el seu catàleg, Històries de llegenda de Catalunya quan encara no ho era i Viu la festa! La Direcció General de Política Lingüística acompanya aquesta presentació amb dues noves activitats de la col·lecció Llegir per parlar, llegir per aprendre que porten per títol Històries de llegenda i Amunt, amunt!

La presentació d’aquests materials, que tenen per objectiu fomentar i facilitar la lectura entre la població adulta, anirà a càrrec de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la codirectora de l’Associació Lectura Fàcil i autora del llibre Històries de llegenda de Catalunya quan encara no ho era, Eugènia Salvador, i l’autora del llibre Viu la festa! i professora de català del Consorci per a la Normalització Lingüística, Mireia Estapé.

L’acte tindrà lloc dilluns, 22 de maig, a les 19 hores, al Palau Marc, seu del Departament de Cultura. L’acte és obert al públic i cal confirmar l’assistència a l’adreça autoaprenentatge.cultura@gencat.cat

El Departament de Cultura i l’Associació Lectura Fàcil tenen signat des de l’any 2012 un conveni de col·laboració mitjançant el qual impulsen la col·lecció de llibres de Lectura Fàcil, una sèrie de llibres originals o d’adaptació de llibres clàssics elaborats per tal de facilitar la lectura a persones amb dificultats per llegir.

La Direcció General de Política Lingüística edita, en el marc del programa Llegiu i parleu, els materials Llegir per parlar, llegir per aprendre, que tenen per finalitat reforçar l’aprenentatge i l’ús de la llengua a través de la lectura.