• Imprimeix

‘Smallfoot’ i ‘El regne dels elfs’ s’estrenen en català aquest dijous

10/10/2018 13:10
Smallfoot i El regne dels elfs

Els films d’animació per a tots els públics Smallfoot i El regne dels elfs s’estrenen aquest dijous, 11 d’octubre, doblades al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura. 

Smallfoot

Dirigit per Karey Kirkpatrick i Jason Reisig, aquest film d’animació de la Warner capgira la llegenda del Bigfoot, l’home de les neus. El film es podrà veure doblat en català a 29 sales.

El Migo és un jove Bigfoot que descobreix per casualitat una criatura que ell considerava mitològica, un ésser humà, conegut com a Smallfoot al món dels ietis. Per poder provar la seva existència, haurà d’abandonar la seva tribu i anar a la recerca de l’humà per poder demostrar que diu la veritat.

El regne dels elfs

Paycom multimèdia distribueix aquest film dirigit per Yi Ge i Yuefeng Song. El film es podrà veure en català a 7 sales

El Fish, un jove humà, ha estat convidat al llunyà i misteriós Regne dels Elfs. Aquesta serà l'ocasió perfecta per reunir-se de nou amb la seva estimada elfa Lia, però el Regne cau en un profund pànic quan els elfs foscos irrompen amb un gran exèrcit i retenen la reina com a ostatge. El Fish s'unirà als elfs en una èpica lluita entre les forces del bé i del mal.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català al Facebook Cinema en català i a @cat_cine

 

 

 

Cap de setmana amb 36 sales de cinema d’estrena en català