• Imprimeix

Softcatalà demana que Spotify usi el català

03/08/2018 09:08
Softcatalà demana que Spotify usi el català

Una campanya ciutadana promoguda des de l'entorn de Softcatalà demana que Spotify incorpori el català a la seva interfície mitjançant el sistema de peticions que el servei de música per Internet té per atendre la seva comunitat d'usuaris.

Conviden els usuaris a entrar a https://goo.gl/Chb88o i votar la proposta, que ja té, ara mateix, centenars de vots. Així mateix promouen de fer córrer per les xarxes socials missatges de difusió a partir de la idea "Escoltes música en català? Llavors per què no pots cercar-la en català?" amb l'enllaç al formulari de vot i l'etiqueta #SpotifyEnCatalà. També han sol·licitat suport de cantautors i altres personalitats amb missatges com el següent: https://twitter.com/softcatala/status/1024725268995428353?s=19

La campanya dona un nou impuls a una antiga petició dels usuaris d'aquesta plataforma, que conté molta música cantada en català. La Direcció General de Política Lingüística ja s'ha adreçat a Spotify, com també a d'altres marques líders en el seu sector, per demanar la incorporació de la llengua catalana en la interficie.