• Imprimeix

Tallers de comunicació de PIMEC: Comunica’t i arriba tan lluny com et proposis

14/11/2017 08:11
 Comunica’t

Les jornades “Comunica’t” que organitza Pimec arreu del territori han començat avui a Granollers. L'objectiu d'aquests taller és sensibilitzar l’empresariat sobre la importància de comunicar bé fent un bon ús de la llengua. En aquestes sessions s’ofereixen eines i recursos de PIMEC i de la Direcció General de Política Lingüística que faciliten la tasca de comunicació diària amb qualitat per tal que les empreses siguin competitives.

A la sessió duta a terme avui a Granollers cal sumar-n'hi 7 més que tindran lloc en les dates i localitats següents:

-el 16 de novembre, a Manresa

-el 16 de novembre, a Vic

-el 21 de novembre, a Sant Cugat del Vallès

-el 23 de novembre, a Vilanova del Camí

-el 28 de novembre, a Lleida

-el 29 de novembre, a Girona

-el 30 de novembre a Terres de l’Ebre.

PIMEC i el Departament de Cultura donen suport a la comunicació empresarial en català amb l’objectiu d’ajudar les pimes, els autònoms i els emprenedors a millorar i potenciar el vessant comunicatiu dels seus productes o serveis i, al mateix temps, fomentar la llengua catalana en el sector empresarial.

PIMEC forma part del Cens d’entitats de foment de la llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura des de 2011. El Departament de Cultura i PIMEC col·laboren en diversos projectes com ara el Premi a la Qualitat Lingüística en el món empresarial o la campanya CATEMPRÈN.