• Imprimeix

'Tocs de llengua', el butlletí d’actualitat de la Direcció General de Política Lingüística arriba al número 100

19/06/2017 11:06
Tocs de llengua

El butlletí d’actualitat de la Direcció General de Política Lingüística Tocs de Llengua ha arribat al número 100. El primer Tocs va néixer el 26 de juny de 2014, amb la notícia "Principals resultats de l’Enquesta d’usos lingüístics de la població 2013", i llavors es va adreçar a 4.941 subscriptors.

L’objectiu era posar en marxa una eina que recollia el testimoni de Flaixos d’actualitat, però des d’una perspectiva comunicativa ben diferent ja que prioritza la informació de molta actualitat de la Direcció General, acompanyada de breus notes d’interès.

El butlletí aposta per l'agilitat i la simplicitat per tal que la notícia principal i les notes condueixen cap al portal Llengua catalana, l’espai on s’ofereixen amb més profunditat els continguts de llengua catalana.

Les activitats de la Direcció General com ara jornades o presentacions, novetats de cinema en català, convocatòries de proves, actes de foment o promoció, noves publicacions, etc. han anat configurant aquests 100 números. A banda dels continguts, Tocs també ha evolucionat gràficament: utilitzant l’eina de gestió web de la Generalitat, ara és visualment més modern i té la capacitat d’adaptar-se als diferents dispositius d'accés (mòbils, tauletes, etc.).

Actualment la publicació té més de 6.600 subscriptors.