• Imprimeix

Un concurs fotogràfic, principal novetat de la campanya "I tu, jugues en català?"

02/12/2016 11:12
Concurs  "I tu, jugues en català?"

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) impulsa, un any més, la campanya “I tu, jugues en català?”, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l’ús. La quarta edició de la campanya es presenta amb diverses novetats, entre les quals destaca un concurs fotogràfic que es fa fins al 21 de desembre a través d’Instagram, Facebook i Twitter. Per participar-hi només cal penjar fotografies del joc o de la joguina preferits amb l’etiqueta #itujuguesencatalà. Les tres millors fotos obtindran, cadascuna, tres premis (podeu consultar el web del concurs a l’adreçawww.cpnl.cat/itujugues), cedits per Tarragona Turisme, Xanascat, Dagoll Dagom Scaramouche, Abacus i Devir.

L’app “I tu, jugues en català?”, que es va estrenar el 2015 per a les plataformes Android i IOS, incorpora noves funcions. S’ha millorat l’experiència del cercador de jocs i joguines per obtenir uns resultats més ajustats a la cerca de l’usuari. Les cerques que es facin es podran desar com a preferides. A més, es mostraran jocs relacionats amb la cerca realitzada i es podran valorar els jocs. S’ha incorporat, també, l’apartat “Agenda d’activitats” per conèixer les demostracions i tallers de joc que el CPNL organitza arreu de Catalunya.
 
El cercador de jocs i joguines en català, que actualment consta de 640 referències, també és consultable mitjançant el web cpnl.cat/jocs. En aquesta pàgina, un nou apartat d’apps recollirà aplicacions per jugar en català des de dispositius mòbils.

L’app per a dispositius mòbils “I tu, jugues en català?” permet accedir a un cercador de jocs i joguines en català amb 640 productes