• Imprimeix

‘Una casa, la família i un miracle’ i ‘Iqbal i el superxip’ s’estrenen en català aquest divendres

13/09/2018 11:09
‘Una casa, la família i un miracle’ i ‘Iqbal i el superxip’

La comèdia italiana Una casa, la família i un miracle s’estrena aquest divendres, 14 de setembre, doblada i subtitulada en català. També s’estrena doblat en català el film Iqbal i el superxip. El doblatge i la subtitulació de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.


Una casa, la família i un miracle

Augusto Fornari dirigeix aquest film distribuït per Alfa Pictures i interpretat per Valentina Chico, Marco Conidi, Libero De Rienzo, Luigi Diberti, Antonio Fornari, Stefano Fresi, Matilde Gioli, Lino Guanciale, Nicoletta Romanoff, i Michele Venitucci.

L’argument se centra en quatre germans que han crescut en una preciosa casa familiar al camp. Quan aparentment el seu pare es troba en coma irreversible, tots quatre es posen d’acord per vendre la casa familiar. El problema sorgeix quan el pare es recupera i vol tornar a casa.


Iqbal i el superxip

Aquest film danès ha estat dirigit per Oliver Zahle i interpretat per Hircano Soares, Liv Leman Brandorf, Arien Takiar, Rasmus Bjerg, Andreas Bo Pedersen, Dar Salim, Runi Lewerissa, Ellie Jokar, Sarah Hermansen, Moowgliie Duissara, i Zlatko Buric. L’argument d’aquest film d’aventures es basa en el llibre de Manu Sareen. En aquesta ocasió Iqbal descobreix un xip màgic que el permet desbaratar els plans de dos delinqüents que volen robar el petroli de la zona on viuen.

 

Aquest és el segon film protagonitzat per aquest personatge que es pot veure en català ja que el 2017 es va estrenar Iqbal i la fórmula secreta. Paycom Multimedia ha distribuït els dos films.

Trobareu informació actualitzada sobre cinema en català al Portal Cinema en català, al Facebook Cinema en català i a @cat_cine

Tràiler d’Una casa, la família i un miracle

Tràiler d’Iqbal i el superxip

Tràilers en alta resolució