• Imprimeix

Volem Signar i Escoltar, nova associació d’usuaris de LSC

12/03/2018 12:03
Volem Signar i Escoltar

La fins ara plataforma Volem Signar i Escoltar, que agrupa pares i mares d'infants signants en edat escolar, i també usuaris de la llengua de signes catalana, s’ha constituït recentment en una nova associació que té entre les seves finalitats, la de promoure el coneixement, aprenentatge i ús de la llengua de signes catalana (LSC), especialment en l’àmbit educatiu. L’associació agrupa també docents i tècnics especialistes en LSC.

El principal objectiu de l’entitat se centra en la promoció de les oportunitats i recursos educatius necessaris a les aules perquè els nens i els joves sords signants puguin desenvolupar-se amb la utilització i aprenentatge de la LSC, d’acord amb les previsions de la Llei 17/2010, de 3 de juny de la llengua de signes catalana. En aquest sentit, l’entitat treballa perquè es garanteixi la possibilitat d’elecció d’un model lingüístic bimodal llengua oral / llengua de signes (LSC), per als estudiants sords signants.

La nova associació Volem signar i escoltar farà un acte de presentació de l’entitat divendres 16 de març de 2018 (18:00) al Centre Cultural La Bòbila (carrer de la Bòbila,1, l’Hospitalet de Llobregat, L1: Can Serra, o L5: Can Vidalet).