• Imprimeix

femTurisme.cat rep el Premi Alimara Cat 2018 per la campanya Catalunya #entretotsfemturisme

20/04/2018 11:04
Alimara

El portal turístic femTurisme.cat va ser guardonat ahir amb el Premi Alimara Cat 2018 per la campanya Catalunya en ruta, #entretotsfemturisme. El guardó s'atorga a la promoció turística en català, reconeix la qualitat lingüística i la creativitat de les campanyes que fan les empreses i institucions en l’àmbit del turisme.  El Centre d’Estudis Turístics Tècnics (CETT) i el B-TRAVEL, juntament amb la Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General de Turisme impulsen el premi que es lliura en el marc dels Premis Alimara. Turisme 360.

La cap de Servei de Foment de l’Ús del Català, Montserrat Nadal, va lliurar el guardó als representants del portal. La campanya Catalunya en ruta, basada en un disseny innovador, fomenta la creació, l’ampliació i la consolidació d’una plataforma de consulta on el ciutadà pot consultar tota la información turística de l’àmbit de Catalunya d’una forma fácil, intuïtiva i rápida.

El jurat, format per representants de l’àmbit de l’Administració, del sector turístic, de la comunicació turística, de les arts gràfiques i de la producció digital ha valorat, especialment, l’ús de la llengua catalana, la qualitat dels materials, la creativitat i la proposta innovadora de la campanya Catalunya en ruta presentada per l’empresa Femturisme.cat.

Durant la Nit dels Alimara, que ha aplegat al voltant de 350 persones de l’Administració, el món empresarial i el món acadèmic, vinculades al turisme, l’hoteleria i la gastronomia, i també alumnat del Campus CETT-UB, s’han lliurat 14 premis Alimara que han recaigut en 11 campanyes de promoció turística, 2 empreses o entitats que, fora de concurs, han estat distingides amb el Premi Alimara Mass Media i el Premi Alimara Especial del CETT, i un Premi Alimara In Memoriam al Sr. Ramón Bagó i Agulló.