• Imprimeix

Fons documental i préstec


Format per llibres, documents inèdits, documents electrònics, revistes,  buidats de revista, articles i notícies de premsa, audiovisuals i materials gràfics relacionats amb la llengua, en un sentit ampli del terme. 
 

Cerques

Conté més de 29.000 referències de llibres, documents electrònics, documents inèdits, buidats d'obres multiautoria i d'articles de revista. El fons del Centre de Documentació està integrat en el Catàleg de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat de Catalunya (BEG) i en el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC). 
 


Accés a la
cerca avançada

Base de dades amb més de 100.000 notícies i articles periodístics sobre la llengua catalana des de l’any 2000 fins a l’actualitat. Permet fer cerques per diferents camps o per text lliure. A més, el Centre conserva 35.000 articles de premsa retrospectiva (1982-1999), consultables en DVD a la seu del Centre.
 


Accés a la cerca avançada 

El Centre de Documentació disposa de més de 400 revistes, especialitzades i de temàtica general. Consulteu al cercador les que es reben actualment. 


Accés a la cerca avançada

Des del 2003 es fa un buidatge sistemàtic dels principals articles sobre llengua. Consulteu-los per autor i títol de l’article al catàleg.  

SUROpl, base de dades de cartells i materials de la Direcció General de Política Lingüística, recull cartells temàtics i de campanyes de foment de l'ús del català editats des de 1980. Constitueixen el testimoni de més de 30 anys de política lingüística i, alhora, un repositori didàctic a disposició dels ensenyants de català i altres professionals, que poden utilitzar-los en la seva tasca diària.

Accés al cercador

Cercador de pel·lícules, sèries, documentals i DVD interactius doblats i/o subtitulats en català, per a diferents tipus de públic, conservats al Centre de Documentació. Es poden visionar al Centre o demanar en préstec. Consulteu les condicions de préstec.
 


Accés a la cerca avançada 

Data d'actualització:  13.11.2017