• Imprimeix

Publicacions de la DGPL

La Direcció General de Política Lingüística edita diferents col·leccions de materials relacionats amb la llengua: informació d’actualitat i suport als professionals de la llengua, criteris lingüístics, materials per al suport de l’aprenentatge de llengües i l’acolliment lingüístic, etc.

Publicacions destacades

Occitània en Catalonha: de tempses novèls, de novèlas perspectivas

Biblioteca Tècnica de Política Lingüística; 21

Amb aquest títol es publica el volum d'actes de l'XIenCongrès de l'Associacion Internacionala d'Estudis Occitans, que va tenir lloc a Lleida l'any 2014. Coeditat per la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l'edició dels textos ha anat a càrrec d'Aitor Carrera i Isabel Grifoll, de la Càtedra d'Estudis Occitans de la Universitat de Lleida.

La salut

A partir de la lectura del conte Selva endins, de David Vila i Ros, i del còmic Ikigai, de Marc Méndez, el vuitè quadern de la col·lecció “Parlem Tu i Jo” ens proposa un seguit d’activitats per conversar sobre diferents aspectes relacionats amb la salut.

La salut

Informació relacionada

Llengua i Ús, 58

Llengua i Ús. Revista Tècnica de Política Lingüística és una publicació semestral de la Direcció General de Política Lingüística que té com a objectiu principal oferir als tècnics i tècniques de planificació lingüística articles amb contingut útil per a la tasca que duen a terme.

Llengua i Ús, 58

Informació relacionada

Data d'actualització:  31.10.2017