• Comparteix a Telegram
  • Imprimeix

Empreses i professionals de la llengua

La Direcció General de Política Lingüística facilita, a través del cercador d’empreses i professionals de la llengua, l’accés a especialistes que ofereixen serveis lingüístics de traducció, interpretació i correcció en llengua catalana i que han demanat ser inclosos en la base de dades. Aquesta base de dades incorpora també professionals i empreses de llengua occitana, en modalitats aranesa i referencial. En cap cas, la Direcció General de Política Lingüística es fa responsable de la qualitat dels treballs que es derivin d’encàrrecs fets a les empreses i els professionals d’aquesta llista.

Destaquem

Empreses i professionals de la llengua Accés al cercador.

Formulari d'alta al cercador

Per donar-vos d’alta al cercador, us heu de descarregar el formulari i enviar-lo, emplenat, a la Direcció General de Política Lingüística, a través de la bústia de contacte, http://llengua.gencat.cat/bustia (tema Eines i recursos sobre el català; subtema Empreses i professionals de la llengua).

En el cas de professionals de la correcció i la traducció, les acreditacions corresponents s'han de fer arribar per correu ordinari o personalment a la Direcció General de Política Lingüística.

Actualització de dades al cercador

Per modificar les dades que apareixen al cercador, heu de comunicar els canvis a través de la bústia de contacte de la Direcció General de Política Lingüística, http://llengua.gencat.cat/bustia (tema Eines i recursos sobre el català; subtema Empreses i professionals de la llengua). 
Si voleu oferir nous serveis, tingueu en compte que heu d’acreditar-los documentalment.

Baixa del cercador

Per donar-vos de baixa del cercador, heu de comunicar-ho a través de la bústia de contacte de la Direcció General de Política Lingüística, http://llengua.gencat.cat/bustia (tema Eines i recursos sobre el català; subtema Empreses i professionals de la llengua). 

Data d'actualització:  16.11.2017