• ???label.telegram???
  • Imprimeix

Optimot

L’Optimot és un servei que ofereix la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració de l’Institut d'Estudis Catalans i el Centre de Terminologia TERMCAT.

optimot.gencat.cat

Servei en línia que ajuda a resoldre dubtes sobre l'ús de la llengua catalana. És una eina de consulta completa i àgil pensada per fomentar l’autonomia de l’usuari.

Consta d’un cercador d’informació lingüística, amb diverses fonts integrades, que ajuda a resoldre dubtes sobre l’ús de la llengua catalana i d'un servei d’atenció personalitzada.

Optimot. Consultes lingüístiques en línia

https://twitter.com/optimotcat

El perfil @optimotcat al Twitter permet  conversar i interactuar de manera més directa amb els ciutadans. És un entorn per fomentar una comunitat interessada en la llengua catalana, per conèixer i atendre millor les seves necessitats i per incrementar l’ús del cercador entre col·lectius d’àmbits diversos.

 

@optimotcat

optimot.blog.gencat.cat

Difon la solució als dubtes lingüístics que es consulten més sovint a l’Optimot, les novetats que s’hi incorporen o el funcionament del cercador. És un canal de comunicació amb els usuaris, obert als comentaris i la participació dels lectors.

/.content/imatges/altres/blog_optimot.jpg


Optimot / Dret        
Optimot / Empresa  
Optimot / Nova gramàtica i ortografia

Seleccions de continguts del cercador de l'Optimot per respondre a les necessitats de diferents àmbits professionals. Aquestes seleccions s'han fet amb l'objectiu de difondre el coneixement i l'ús del català en els diversos sectors. Alhora, permeten que els usuaris es familiaritzin amb el funcionament de l'Optimot i el puguin incorporar com a recurs de consulta àgil i quotidià.

L'Optimot per àmbits
Data d'actualització:  04.04.2017

@optimotcat