• Imprimeix

Estudis universitaris de català

El català també pot ser estudiat a les universitats. Actualment, les facultats de filologia d'una dotzena d'universitats ofereixen aquests estudis. D'altra banda, es poden fer estudis de llengua i literatura catalanes a 147 universitats d'arreu del món, moltes de les quals integren la Xarxa d'Estudis Catalans a l'Exterior de l'Institut Ramon Llull. 

Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull és un organisme públic creat amb l'objectiu de promoure a l'exterior els estudis de llengua i cultura catalanes en l'àmbit acadèmic, la traducció de literatura i pensament escrits en català, i la producció cultural catalana en d'altres àmbits com el teatre, el cinema, el circ, la dansa, la música, les arts visuals, el disseny o l'arquitectura.

Informació relacionada

Xarxa Vives d'Universitats

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta en ensenyament superior, recerca i cultura de 21 universitats de l’àmbit lingüístic català radicades en 4 estats europeus (Andorra, Espanya, França i Itàlia). Des de l’any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa mediterrània.

Data d'actualització:  27.01.2017