• Imprimeix

Estudis universitaris de català

IRL

Institut Ramon Llull

 

El català també pot ser estudiat a les universitats. Actualment, les facultats de filologia d'una dotzena d'universitats ofereixen aquests estudis. D'altra banda, es poden fer estudis de llengua i literatura catalanes a 147 universitats d'arreu del món, moltes de les quals integren la Xarxa d'Estudis Catalans a l'Exterior de l'Institut Ramon Llull.

 

 

 

 

 

 

 

 

Institut Ramon Llull

L'Institut Ramon Llull promou els estudis de llengua i cultura catalanes a les universitats de l'exterior amb les quals subscriu acords per a la implantació o la consolidació d'estudis catalans i dóna suport a les universitats, el professorat i els estudiants per mitjà de diversos programes i línies d'ajuts.

Xarxa Vives d'Universitats

La Xarxa Vives és una institució sense ànim de lucre que representa i coordina l’acció conjunta en ensenyament superior, recerca i cultura de 21 universitats de l’àmbit lingüístic català radicades en 4 estats europeus (Andorra, Espanya, França i Itàlia). Des de l’any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa mediterrània.

Data d'actualització:  28.02.2017