• Imprimeix

Català, llengua digital


El món digital és un territori d'oportunitats per al català com demostra el bon posicionament de la llengua a Internet, en el món de les xarxes socials, els blogs o la Viquipèdia, però hi ha un repte fonamental que és que tant l'oferta com el consum de productes digitals en català s'incrementi en correspondència amb les dimensions demogràfiques de la llengua. 

L'App de la setmana

Iniciativa per fer conèixer setmana a setmana l'oferta d'aplicacions per a dispositius mòbils en català i fomentar-ne l'ús.

Descobreix l'App de la setmana

App de la setmana

Comerçlocal.cat

Una manera fàcil i ràpida de tenir el web en català. Programa de capacitació digital adreçat als petits comerciants de Catalunya amb l'objectiu que projectin els seu negoci a Internet i ho facin en català, impulsat per l’entitat Fundació.cat.

Comerçlocal.cat

Més informació

 

Comerçlocal.cat

Catalanitzador

Desenvolupat per Softcatalà amb l'objectiu de facilitar al públic general tenir el sistema operatiu i les aplicacions en català.

Catalanitza el teu ordinador o dispositiu mòbil

Catalanitzador

Navega en català

Navegar en català ajuda a generar més contingut en català. Es pot configurar el navegador de manera manual o automàtica. És molt fàcil!

Descobreix com ho pots fer. 

Navega en català

10 raons  perquè els productes digitals parlin català

Hi ha almenys 10 raons per les quals el català ofereix un gran potencial de captació d'usuaris i una excel·lent oportunitat de negoci...

Les vols conèixer?

10 raons

La telefonia al dia

Publicació del Termcat sobre terminologia del català als dispostius mòbils. En línia i en una versió per imprimir com a quadríptic de la mida d'un telèfon mòbil.

Consulta-la

La telefonia al dia

Vols que el teu mòbil parli com tu?


La majoria de dispositius mòbils ja parlen català.


Informa-te'n

Mobilitza't

Sessió "El català, llengua digital a l'empresa", 12.03.2014

L'ús del català creix en l’àmbit digital i augmenta el seu valor com a oportunitat de negoci. En aquesta sessió, es van presentar algunes iniciatives d'èxit.

Descobreix-les

Acte El català, llengua digital a l'empresa
Data d'actualització:  25.04.2016