• Imprimeix

Terminologia digital

50 termes del món digital

50 termes del món digital

Recull de termes vinculats a l’àmbit digital triats pel TERMCAT tenint en compte criteris d’actualitat, de representativitat i d’àmplia difusió. Presenta les definicions dels termes i les denominacions en català, castellà i anglès.

El món digital és una oportunitat i un repte per a totes les llengües. La Direcció General de Política Lingüística treballa perquè el català tingui una sòlida base en tecnologies lingüístiques, una oferta competitiva en productes i serveis digitals i la terminologia adequada.

 

Descarrega-te'l

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Protecció de dades: D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us fem saber que les vostres dades seran tractades amb la seguretat i confidencialitat que la llei determina i incorporades al fitxer 'Trameses d'informació i publicacions de la Direcció General de Política Lingüística'. Podeu adreçar-vos a la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura (c. del portal de Santa Madrona, 6-8, CP 08002, Barcelona, tel. 93 567 10 00), unitat responsable d'aquest fitxer, per exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades personals.