• Imprimeix

Proposa'ns una app

Si has vist una app interessant en català i vols que en fem difusió, envia’ns l’adreça i la incorporarem a l’App de la setmana

Els camps marcats amb * són obligatoris.


Protecció de dades

Gestió de la participació proactiva en iniciatives de la DGPL. 

  • Identificació del tractament: "Gestió de la participació proactiva en iniciatives de la DGPL".
  • Responsable del tractament: Direcció General de Política Lingüística. Departament de Cultura.
  • Finalitat: dur a terme les gestions derivades d'accions de participació proactiva envers iniciatives de la DGPL (aportació de propostes o idees, aportació de continguts, participació en concursos, etc.), com poden ser les referents al gaudiment de premis o promocions associats. Mantenir informades les persones que ho sol·licitin respecte a les activitats i serveis del departament de Cultura en l’àmbit de la Política Lingüística.
  • Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Destinataris: les dades es podran comunicar a les entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya adscrites al Departament de Cultura, i als departaments de la Generalitat de Catalunya, d’acord amb les seves competències, per a les mateixes finalitats de tractament. També es podran comunicar a entitats i empreses privades exclusivament perquè puguin gestionar el gaudiment dels premis o les promocions corresponents.
  • Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a la Direcció General de Política Lingüística (carrer del Portal de Santa Madrona, 6-8, 08001 Barcelona) o mitjançant la petició genèrica disponible a l'apartat Tràmits del web Gencat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
  • Informació addicional: podeu consultar la informació addicional del tractament a la nostra pàgina web: http://cultura.gencat.cat/ca/departament/proteccio-dades/.