• Imprimeix

Publicació i consulta d'hora i lloc de les proves

Prova escrita

Deu dies naturals abans de la data de la prova escrita, la Direcció General de Política Lingüística farà públics l’hora i el lloc de la prova escrita. Aquesta informació es podrà consultar: 

  • Per Internet

 - En aquesta mateixa pàgina:

Hora i lloc de la prova escrita del nivell bàsic (A2) del dia 9 de juny

Hora i lloc de la prova escrita del nivell elemental (B1) del dia 16 de juny

Hora i lloc de la prova escrita del nivell intermedi (B2) del dia 5 de maig

Hora i lloc de la prova escrita del nivell de suficiència (C1) del dia 26 de maig

Hora i lloc de la prova escrita del nivell superior (C2) del dia 12 de maig

 

- A l'apartat Tràmits de gencat.cat, accedint a la consulta de l'estat del vostre tràmit:   Estat de les meves gestions.  Aquesta opció permet visualitzar els missatges personalitzats sobre l'estat del tràmit. Per a més informació, consulteu el document: Guia de consulta del vostre tràmit  [PDF,4,79 MB.]

- Al tauler electrònic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya on es publiquen les llistes oficials.

  • Per telèfon

Trucant al 012, telèfon d'informació de la Generalitat de Catalunya.

Proves orals

Les proves orals s’organitzen per torns i poden tenir lloc el mateix dissabte de la prova escrita o en dissabtes successius en torns de matí o tarda. La data, hora i lloc en què les persones inscrites hauran de fer la prova oral es comuniquen el mateix dia de la prova escrita, al mateix local d’examen.

Per norma general, les proves orals tenen lloc el mateix dia de la prova escrita i/o en els dissabtes consecutius. Com a avançament, la Direcció General de Política Lingüística informa d’una previsió de dates d’administració de proves orals a cada localitat quan publica l’hora i el lloc de les proves escrites.

Per a l’assignació dels torns de la prova oral, se segueix l’ordre d’actuació que determina el Departament de Governació, per sorteig, per a les persones aspirants en els processos selectius de la Generalitat de Catalunya. 

S’atendran peticions de canvi de la prova oral a les persones que puguin acreditar que el torn assignat els coincideix amb un examen oficial, o que acreditin impediments per motius laborals o bé problemes de salut. Per acreditar-ho cal aportar la documentació justificativa corresponent: el certificat d’assistència a l’examen oficial, el certificat de l’empresa o bé el justificant mèdic.

Data d'actualització:  05.06.2018