• Imprimeix

Materials per a l'acolliment lingüístic

 • Viure a Catalunya. Vocabulari en imatges

  Viure a Catalunya. Vocabulari en imatges

  Vocabulari bàsic en imatges que s’adreça a les persones que acaben d’arribar a Catalunya i no coneixen la llengua catalana

 • Viure a Catalunya. Comencem a parlar

  Viure a Catalunya. Comencem a parlar

  Recull de converses sobre temes de la vida quotidiana que comencen per un nivell bàsic i van augmentant de dificultat. S’adrecen a persones que volen practicar la fluïdesa en català i escoltar diferents varietats dialectals.

 • Viure a Catalunya. Làmines i guia didàctica

  Viure a Catalunya. Làmines i guia didàctica

  Col·lecció de 12 làmines i una guia didàctica indicades per treballar el llenguatge en situacions comunicatives de la vida quotidiana

 • Aprenem català des de...

  Aprenem català des de...

  Col·lecció de nou llibres escrits en català i les llengües següents: amazic, anglès, àrab, espanyol, francès, romanès, rus, urdú i xinès que proporcionen un primer contacte amb la llengua catalana, alhora que permeten entendre i practicar frases quotidianes, tot facilitant les comunicacions amb la societat d’acollida. 

 • Vivim junts. Làmines per aprendre català i guia didàctica

  Vivim junts. Làmines per aprendre català i guia didàctica

  Col·lecció de 23 làmines sobre activitats quotidianes i de 17 làmines sobre la història de Catalunya. 

 • El Mirador. Làmines sobre carrers amb història, en català i urdú

  El Mirador. Làmines sobre carrers amb història, en català i urdú

  Col·lecció de 21 làmines en català i en urdú on s’expliquen, breument, fets històrics de Barcelona succeïts als barris del Raval, la Ribera, el Born i Poble Nou, a través dels noms dels carrers. Estan indicades per fer acolliment lingüístic i nivell bàsic a persones de parla urdú.

 • Català bàsic I i II. Iniciació a la llengua oral

  Català bàsic I i II. Iniciació a la llengua oral

  Recull d'activitats orals adreçades a alumnat immigrant adult. Cada bloc conté cinc unitats que inclouen: activitats de comprensió i expressió oral i propostes de lectoescriptura funcional per reconèixer paraules clau, rètols, fitxes, etc.