• Imprimeix

Barrina

Exercicis de lèxic de nivell intermedi i de suficiència

Barrina és un programa d'exercicis de lèxic, elaborat per Jordi Esteban, adreçats a aprenents dels nivells intermedi i suficiència de català. Conté 16 temes amb 20 exercicis contextualitzats. El lèxic que s'aprèn en aquest programa ha estat seleccionat perquè la seva presència en la parla social actual és escassa i perquè el seu significat no pot ser deduït d'altres llengües veïnes.

Un cop hagueu escollit el tema se us obrirà una fitxa i ja podeu començar a treballar. Les fitxes estan numerades. Per avançar o retrocedir dins les fitxes d'un tema, cliqueu les fletxes que hi ha al costat de l'indicador de número de fitxa. Per accedir a l'índex de temes cliqueu sobre el botó índex que trobareu a la part superior i inferior de la fitxa. També podeu canviar de tema fent servir les fletxes que hi ha al costat d'aquest botó.

Com instal·lar el programa

Cal que seguiu els passos següents:
1. Deseu el fitxer barrina.zip al vostre ordinador
2. Descomprimiu-lo
3. El programa us haurà creat una carpeta amb el nom "barrina" que contindrà els arxius del programa. Comproveu que, efectivament, els arxius són dins la carpeta "barrina", si no és així, creeu-la vosaltres mateixos.
4. Podeu començar a treballar obrint el fitxer índex.

Informació relacionada

Data d'actualització:  15.06.2016