Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àmbits  > Aprendre català  > Parla.cat
 

Parla.cat

Parla.cat

Espai virtual d'aprenentatge que posa a l'abast de tothom materials didàctics per aprendre la llengua catalana

Parla.cat és un espai web per a la difusió de recursos, eines i materials didàctics relacionats amb l’ensenyament i l’aprenentatge de la llengua catalana. Parla.cat ofereix una proposta formativa que s’organitza en quatre nivells d’aprenentatge: bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Cada nivell està organitzat en tres cursos.

El web està disponible en català, castellà, francès, anglès i alemany.
 
Els cursos s’ofereixen en dues modalitats d’aprenentatge, la modalitat lliure i la modalitat amb tutoria. La modalitat lliure, que permet l’aprenentatge totalment autònom ja que els materials són de lliure accés. La modalitat amb tutoria, que compta amb el suport d’un tutor o tutora i és de pagament. La modalitat de tutoria és gestionada pel Consorci per a la Normalització Lingüística i l’Institut Ramon Llull.

El Parla.cat disposa de la Rambla virtual, un espai des del qual l’alumnat pot accedir a contingut de caràcter lúdic i cultural, com mitjans de comunicació digitals, portals de literatura, biblioteques en línia, vídeos, música o jocs. Aquest espai també permet interactuar amb altres usuaris a través de fòrums i xats.

El Parla.cat disposa també de l’espai Aula mestra, que permet als aprenents triar d’entre una variada oferta de materials didàctics que els docents han editat a través dels recursos de la mateixa plataforma

http://www.parla.cat

Data d'actualització: 15.05.2012