• ???label.telegram???
  • Imprimeix

Preguntes més freqüents. Aprendre català

El Consorci per a la Normalització Lingüística (òrgan integrat per la Generalitat de Catalunya, ajuntaments, consells comarcals i diputacions) organitza cursos de català per a adults (a partir de 16/18 anys) de tots els nivells a la majoria de poblacions de Catalunya.
També n’organitzen altres entitats: universitats, escoles d’idiomes, centres privats, etc.
Hi ha també la possibilitat d’aprendre català per Internet amb Parla.cat, un espai web d’aprenentatge creat per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística i l'Institut Ramon Llull.

Sí, en trobareu informació a: 

Aprendre català a l'Estat espanyolAprendre català al mónParla.catEs pot aprendre català amb el curs en línia Parla.cat en les modalitats lliure o amb tutoria.Recursos per aprendre catalàEn aquest cercador trobareu recursos per a tots els nivells de català: inicial, bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior.

La plataforma virtual Parla.cat ofereix cursos de català gratuïts en la seva modalitat lliure (nivell bàsic, nivell elemental, nivell intermedi, nivell de suficiència).
D'altra banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de nivell inicial gratuïts.

L’Institut Ramon Llull ofereix beques per a estudiants estrangers que ja han fet algun curs de català.
Per una altra banda, el Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix cursos de català per a adults subvencionats, els de nivell inicial són gratuïts.

Institut Ramon LlullConsorci per a la Normalització LingüísticaPodeu consultar-hi l’oferta de cursos i les places disponibles.

Sí, Parla.cat ofereix dues modalitats d’aprenentatge a través d’Internet: lliure i amb tutoria. A més, a Internet hi ha altres recursos en línia per a l’aprenentatge de la llengua catalana (cursos, exercicis, itineraris d’aprenentatge, etc ) per a tots els nivells de coneixement general: nivell bàsic , nivell elemental, nivell intermedi, nivell de suficiència i nivell superior, i alguns per a àmbits específics. També hi ha altres materials que ajuden a ampliar el coneixement sobre la llengua i la cultura catalana: gramàtiques, diccionaris generals i de traducció, premsa, jocs lingüístics, literatura, història de Catalunya, etc.

Sí, podeu consultar-ne una selecció a:

Sí, podeu consultar-ne una selecció de diccionaris de llengua catalana i de traducció a altres llengües:

Data d'actualització: 27.09.2016