• Imprimeix

Recursos per al professorat

  • Entorn curricular

    Ets professor de català per a adults? Consulta els programes de llengua catalana i les programacions que els desenvolupen. També hi trobaràs el Marc europeu comú de referència per a les llengües, del Consell d’Europa.

  • Aspectes didàctics

    Si fas classes de català a aprenents adults, aquí hi trobaràs informació i materials d’assessorament perquè puguis desenvolupar la teva tasca: des de textos de reflexió teòrica fins a exemples d’activitats i orientacions per a l’avaluació.

  • Jornades i trobades didàctiques

    La Direcció General de Política Lingüística ha organitzat periòdicament jornades i trobades en l’àmbit de l’aprenentatge i l’ensenyament de la llengua, amb l’objectiu que els professionals disposin d’un espai de reflexió i intercanvi d’experiències. En aquest apartat trobaràs informació i materials d’aquestes activitats. 

Amb aquest cercador pots trobar llocs d’arreu dels territoris de parla catalana on aprendre català, de manera presencial o amb altres modalitats d’aprenentatge. 


Accés a la cerca avançada 

Amb aquest cercador trobaràs recursos per a l’aprenentatge, classificats per nivells i per tipus de suport, adreçats tant a aprenents com a professionals de l’ensenyament.


Accés a la cerca avançada
 

Amb aquest cercador trobaràs, tant si ets professor com si ets dinamitzador, recursos teòrics i pràctics per fer acolliment lingüístic en català.


Accés al cercador.