• Imprimeix

Doblem en català?

Una sessió de "Doblem en català?"

“Doblem en català” és una activitat lúdica i divertida en la qual els participants al llarg d’una sessió de dues hores i mitja esdevenen dobladors de seqüències cinematogràfiques de pel·lícules de gèneres molt variats.

Al llarg de la sessió els participants doblen preses de pel·lícules, com poden ser clàssics del cinema, documentals, pel·lícules d’animació infantil, etc.

L’objectiu de l’activitat és fomentar l’ús i pràctica de la llengua catalana en un context atractiu i engrescador com ho és el cinema. També s’hi treballen altres valors socials relacionats amb la llengua (treball en equip, cohesió social, assertivitat, etc.). Des del 2011, s’han fet un miler de tallers en els territoris de parla catalana.

 

L'activitat s'adreça a tot tipus de públic, però s'adequa especialment a persones usuàries d'entitats socials i culturals interessades a dur a terme projectes de foment de l’ús del català, alumnes d’instituts d’educació secundària, participants del voluntariat lingüística, etc.

Les entitats interessades a organitzar una sessió "Doblem en català?" o bé les persones que tenen interès a participar en una sessió lliure d'aquesta activitat han de contactar amb la Direcció General de Política Lingüística a través de la bústia de comunicació: http://www.gencat.cat/llengua/bustia, o bé a través del telèfon 935 671 035.

- Fundació Catalana de l’Esplai
- Casa Orlandai
- Fundació Serveis Solidaris
- Plataforma per la Llengua

Data d'actualització:  09.12.2011