• Imprimeix

Més informació

Evolució del creixement

El Cens d’entitats de foment de la llengua catalana es va crear l’any 2002. En el primer any s’hi van inscriure 22 entitats i, actualment, en formen part un total de 214 associacions i fundacions.

grafic2018

"El Cens d'entitats de foment de la llengua catalana i el creixement transversal"


Article publicat al número 53 de la revista Llengua i Ús en què s'analitza l'evolució del Cens d'ençà que es va crear l'any 2002 i s'esmenten diverses fonts que permeten justificar el creixement transversal, que s'ha quintuplicat des de l'inici. Hi ha diversos factors que en poden ser la clau: el fet que desgravin els donatius a entitats i, sobretot els dos darrers anys, l'augment de sensibilització a favor de la llengua davant de situacions adverses.

2017. III Trobada d'entitats de foment de la llengua catalana

El conseller de Cultura, Santi Vila, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, van rebre el 24 d'abril de 2017, al Teatre dels Lluïsos de Gràcia, les entitats que formen part del Cens de foment de la llengua catalana.

2015. II Trobada d'entitats de foment de la llengua catalana

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, van rebre el 22 de juliol de 2015, al Palau de la Generalitat de Catalunya, les entitats que formen part del Cens de foment de la llengua catalana.

2014. I Trobada d'entitats de foment de la llengua catalana

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, van rebre el 17 de juny de 2014, al Palau Moja, les entitats que formen part del Cens de foment de la llengua catalana.

Data d'actualització:  17.07.2018