300 fets de llengua

Al llarg de la història, el català ha passat per grans dificultats, però les ha superat i ha estat capaç d’afrontar importants reptes que l’han convertit en una llengua moderna i de prestigi.

300 fets de llengua és una iniciativa de la Direcció General de Política Lingüística per divulgar la història del català de manera lúdica.

Amb un enfocament que combina diversos suports, formats i mitjans, els 300 fets són, alhora, un concurs participatiu, un joc de taula, un relat per a les xarxes i els mitjans de comunicació i un llibre.

Destaquem

Presentació del joc de taula i gran final del concurs

El dia 13 de juny a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona va tenir lloc l'acte de presentació del joc de taula i la final del concurs.

Els continguts han estat elaborats per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració dels professors d’història de la llengua Joan Martí i Castell (Universitat Rovira i Virgili) i Josep Moran (Universitat de Barcelona). L’enigmista i escriptor Màrius Serra i el dissenyador de jocs Oriol Comas són els creadors del joc i del concurs. El disseny és de Lupagrafics.

 

Data d'actualització:  13.01.2017