• Imprimeix

Sant Jordi 2018

Sant Jordi

 

 

 

Ja tenim els microrelats fabrians que l’han clavada!

D’entre tots els microrelats que hem rebut al tercer concurs de Sant Jordi de l’Optimot, n’hem hagut de triar 10, i us assegurem que ens ha costat! El gran nombre de fabuladors que han escrit relats breus a Twitter plens d’imaginació i creativitat ens ho ha posat molt difícil. 

Aquest any el concurs de Sant Jordi de l’Optimot a Twitter proposava de fer microrelats inspirats en la vida o l’obra de Pompeu Fabra i que continguessin el nom de Fabra o algun derivat de l’antropònim correctament format: fabrià, prefabrià, postfabrià... Els microrelats havien d’incloure l’etiqueta #StJordiÒptim en la piulada. A més, els concursants havien de seguir els comptes de Twitter @Optimotcat i @AnyFabra. 

S’han admès els relats breus enviats entre el 4 i el 17 d’abril. En aquests 14 dies s’han rebut un total de 76 microrelats, una participació remarcable que demostra el gran seguiment que tenen les activitats proposades des del compte de Twitter de l’Optimot. 

El jurat, format per la sub-directora general de Política Lingüística, Marta Xirinachs —en substitució de la directora general, Ester Franquesa—; Jordi Ginebra, comissari de l’Any Fabra; Mila Segarra, membre de l’IEC, i Mònica Montserrat, de la Ruta Pompeu Fabra, ha valorat especialment la creativitat i la correcció lingüística del microrelat.

Aquests són els que han fet diana:

 

Primer premi: @jraventoshill

1

S'emporta una tauleta i un carnet TR3SC (subscripció durant un any).

Segon premi: @marti_freixas


S'emporta un carnet TR3SC (subscripció durant un any). 

Tercer premi: @LJQwerty


 S'emporta un carnet TR3SC (subscripció durant un any). 


 

A més, els 10 primers classificats rebran inscripcions per a dues persones a la Ruta Pompeu Fabra. 

Consulta les bases del concurs


Amb la col·laboració de:

Data d'actualització:  20.04.2018
Optimot / Nova gramàtica i ortografia

Optimot / Nova gramàtica i ortografia

Entra i comprova que les novetats normatives són a l'Optimot / Nova gramàtica i ortografia