• Imprimeix

Kastanya.cat

Kastanya

 

Kastanya.cat és una iniciativa del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, de promoció de l'ús del català i de l'occità mitjançant la música, en el marc de la tradicional festa de la Castanyada.

Kastanya.cat no té caràcter competitiu i hi poden participar tota mena de formacions musicals, de qualsevol estil i composició, que cantin en català o en occità. 

Segueix-nos a

Kastanya.cat 2017

Kastanya.cat 2017 s’articula al voltant de dos elements bàsics:

  1. Un gran concert final que es farà a la sala Cotton Club, de Lleida, el diumenge 12 de novembre de 2017.
  2. Set programes de televisió que serviran per presentar els grups participants, i que s’emetran per Lleida Televisió les set setmanes anteriors al concert i es penjaran al seu web. Atès que tots els programes seran accessibles a través d’Internet, no es facilitaran còpies digitals dels enregistraments.  El que sí que rebrà cada formació participant  és un enregistrament de dos dels seus temes.

Programes de televisió

Programa 1 (22 de setembre)
Karabash i Dos, Tres o més.  Títol:  “Folk. Tradició i modernitat” (dedicat al folk clàssic i del futur).  Artista convidat:  Eduard Gener, enfant terrible i cantautor solsoní.

Programa 2 (29 de setembre)
Komanem i Primaël Montgauzi.  Títol:  “Totes les veus de la terra” (dedicat a la multiculturalitat).  Artista convidat:  Alfons Reverté, director de l’Orquestra Julià Carbonell.

Programa 3 (6 d’octubre)
Coral Llum de Veus i Cor del Centre de Rehabilitació de la Veu de Lleida. Títol: “Cantem plegats” (dedicat al cant coral).  Artista convidat:  Salva Racero, fins fa poc cantant dels Lax’n’Busto i professor de cant.

Programa 4 (16 d’octubre)
Ariadna Ribot, Madame Mustash i Martina i Nadine.   Títol:  “Femení singular” (dedicat a les dones i la música).  Artistes convidats:  Carlos Martínez i Òscar Villoria, del grup Vuit.

Programa 5 (20 d’octubre)
Hèctor Beberide i Noel Biniés.  Títol:  “temps de cantautors” (dedicat al ressorgiment dels cantautors).  Artista convidat:  el cantautor ebrenc Joan Rovira.

Programa 6 (27 d’octubre)
Problemes Tècnics i Ricard Arias.  Títol:  “Lletres i música. Crear o adaptar” (dedicat a la creació i les  versions).  Artista convidada:  Mone.

Programa 7 (3 de novembre)
Resum amb tots els grups participants.

Data d'actualització:  20.10.2017