• Imprimeix

Català, llengua d'Europa

Expo CLdE ALTE

 
“Català, llengua d’Europa” és una exposició organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya que mostra la vitalitat de la llengua catalana en el marc de les llengües d’Europa.

En què consisteix?


L'exposició mostra el català com a llengua d’Europa, moderna i oberta al món en diàleg amb altres llengües. S’hi presenten tota mena de dades i imatges que configuren aquesta visió en set àmbits temàtics diferents:

- Català, llengua d’Europa
- Català, llengua de l’ensenyament
- Català, llengua dels mitjans de comunicació
- Català, llengua de la cultura
- Català, llengua del comerç i l’empresa
- Català, llengua digital
- Català, llengua de l’esport

Català, llengua d'Europa

A qui s'adreça?A tothom qui vulgui saber una mica més de la presència i la força del català avui a la nostra societat. Les escoles i grups de català, però, hi estan especialment convidats, atès que els continguts que presenta poden donar lloc a activitats i treball específic sobre la llengua catalana i la seva situació en el marc europeu.

Destinataris exposició Català, llengua d'Europa

Coneix i sol·licita l'exposició


El Departament de Cultura ofereix l’exposició a associacions, ens locals, centres educatius i altres entitats i institucions. Hi ha diferents modalitats per tal de poder adaptar els continguts que s'hi mostren a l'espai de què es disposi:

- Fusta
- Lona
- Adaptable
- Interactiu

 

Modalitats disponibles de "Català, llengua d'Europa"

Consulteu les diferents modalitats per muntar aquesta exposició, els materials que contenen i les condicions per sol·licitar-les.

 
Material Exposició Català, llengua d'Europa

Interactiu de l'exposició

Interactiu 


Accés a la versió anglesa de l'interactiu .

Itinerància

 
 
Data d'actualització:  04.05.2017