• ???label.telegram???
  • Imprimeix

Citació bibliogràfica

Citació bibliogràfica

Segona edició, 2012

Citació bibliogràfica ofereix orientacions precises per abordar els dubtes que es poden plantejar en la redacció de treballs, informes o altres documents. L’estructura, que se centra en les diverses parts de la citació, facilita una localització ràpida de les solucions.

Amb la finalitat de facilitar l’escriptura de la bibliografia, el 2009 la Direcció General de Política Lingüística va publicar el document Citació bibliogràfica, que exposava els criteris sobre aquesta qüestió dedicats únicament a les monografies. L’objectiu d’aquesta reedició és ampliar els criteris a les publicacions en sèrie, la qual cosa ha comportat revisar la forma de presentació i alguns exemples de l’aplicació dels criteris en les monografies. 

Els criteris de citació de la Direcció General de Política Lingüística es basen, sobretot, en el Manual d’estil. La redacció i l’edició de textos, però també estan en sintonia amb els criteris publicats pel TERMCAT i s’han tingut en compte les aportacions fetes pels serveis de correcció de textos de l’Institut d’Estudis Catalans.

Biblioteca Tècnica de Política Lingüística; 1

Data d'actualització:  11.02.2010