Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àmbits  > Informació i difusió  > Publicacions  > Vivim junts. Materials per aprendre català i guia didàctica
 

Vivim junts. Materials per aprendre català i guia didàctica

Col·lecció de materials amb què la Direcció General de Política Lingüística i la Direcció General per a la Immigració  promocionen l’ús de la llengua catalana. Els materials, organitzats per temes, s'insereixen  en la publicació Vivim junts de la Direcció General per a la Immigració i en altres publicacions adreçades principalment a la població immigrada.

Inclou dues sèries diferents, la primera conté 23  làmines que presenten diàlegs sobre activitats quotidianes i una guia didàctica per facilitar-ne la utilització a l’aula. Les làmines de la segona sèrie presenten diàlegs basats en fets i personatges històrics de Catalunya i recollits en els noms dels carrers. Totes dues col·leccions estan indicades per fer acolliment lingüístic i nivell bàsic.


Làmines sobre carrers amb història i guia didàctica

Vivim junts. Làmines sobre carrers amb història

Recull de làmines que presenten diàlegs basats en fets i personatges històrics de Catalunya recollits en els noms dels carrers i  i guia didàctica per facilitar-ne la utilització a l'aula.

 

Làmines sobre activitats quotidianes i guia didàctica

vivim__quotidianes
Col·lecció de 23 làmines que presenten diàlegs sobre activitats quotidianes i guia didàctica per facilitar-ne la utilització a l'aula.
 
Data d'actualització: 11.03.2013