• Imprimeix

Exposició "En català, també és de llei"

Exposició "En català, també és de llei"


"En català, també és de llei"
és una exposició de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Té com a objectiu sensibilitzar els ciutadans de la validesa legal dels documents fets en català i de la necessitat que facin valdre la seva opció lingüística amb els diferents professionals del dret.

Presenta d’una manera pràctica i senzilla, diverses qüestions que es plantegen tant els ciutadans com els professionals del dret (advocats, procuradors, graduats socials, etc.).

Associacions, ens locals, institucions, centres educatius i facultats de dret, col·legis i associacions professionals i empreses del sector. 

La Direcció General de Política Lingüística cedeix l’exposició gratuïtament a les organitzacions i entitats que la sol·licitin.

Dades de contacte:
Tel. 93 567 10 73   
dgpl.cultura@gencat.cat

6 lones de 200 x85 cm(cada lona) amb estructura metàl·lica de suport i fundes de niló per al transport.

Transport: Les lones i l’estructura de suport corresponent van dins d’una funda protectora. El material és fàcilment transportable amb un vehicle tipus turisme.

Compromisos: El sol·licitant i la Direcció General de Política Lingüística signaran un document amb els compromisos que ha de assumir cadascuna de les parts.

El sol·licitant es compromet a:
-         Assumir l’organització i la gestió de l’exposició
-         Assumir el trasllat del material (recollida i retorn)
-         Retornar els materials de l’exposició en les condicions originals
-         Assumir la responsabilitat derivada de possibles danys que es puguin ocasionar a terceres persones durant l’exposició

La Direcció General de Política Lingüística es compromet a:
-         Facilitar al sol·licitant en concepte de préstec i gratuïtament les 6 lones de l’exposició amb l’estructura de suport corresponent i la funda protectora
-         Donar suport i assessorament tècnic al sol·licitant sobre els continguts de l’exposició
-         Fer difusió de l’exposició a través dels seus canals de comunicació

Teniu a la vostra disposició un reproductor multimèdia (SO Android), amb connexió HDMI, per si voleu projectar els vídeos de la campanya, així com material imprès. 

Material complementari

Data d'actualització:  04.07.2016