• Imprimeix

El model educatiu de Catalunya

El model educatiu de Catalunya

Declaracions en favor del model educatiu de Catalunya, i al model de cohesió social que  representa, a propòsit de la reforma educativa que ha iniciat el Govern espanyol i del qüestionament que se n'ha fet des dels àmbits polític i judicial.

Altres declaracions

Resolució del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de 8 de marc de 2012

   

Suport de les institucions catalanes i la societat civil

Les institucions catalanes i la societat civil han manifestat el seu suport al model educatiu de Catalunya, un model d'èxit que, des dels anys 80, garanteix la competència lingüística, la integració i la cohesió social. Institucions oficials, organismes representatius i plataformes ciutadanes han emès manifestos i declaracions de suport al model de conjunció lingüística a les escoles catalanes. A continuació en reproduïm una mostra:

Suport de l’Administració local

Recentment, han aprovat mocions en defensa de la llengua catalana els ajuntaments següents: Breda, Calaceit, Caldes de Montbui, Esplugues de Llobregat, Esterri d’Àneu, Malgrat de Mar, Manresa, Masllorenç, Molins de Rei, Mollet del Vallès, Montesquiu, Navàs, el Palau d’Anglesola, Palau-Solità i Plegamans, Palau-sator, Perafita, Pinell de Brai, la Pobla de Segur, Prades, Regencós, Roda de Barà, Sant Andreu de la Barca, Sant Guim de Freixenet, Sant Martí de Tous, Sant Quirze del Vallès, Santa Coloma de Farners, Santa Perpètua de Mogoda, Sarral, Setcases, la Seu d’Urgell, Sora, Subirats, Tiana, Tortosa, Valls i Vilablareix. També ho han fet els consells comarcals de l’Alt Camp, el Pla d’Urgell i el Ripollès, i la Diputació de Lleida.

Data d'actualització:  27.10.2014