• Imprimeix

Presentació a Reus de la campanya Comerçlocal.cat

07/02/2017 14:02
campanya comerçlocal.cat

El programa Comerçlocal.cat, que té per objectiu afavorir la presència a Internet dels comerços amb un espai web propi i en català, es presenta demà, 8 de febrer, a les 11 hores, a l’Ajuntament de Reus. La iniciativa es va presentar el passat novembre a la ciutat de Girona i posteriorment s’ha dut a terme a Castell-Platja d’Aro.

La presentació anirà a càrrec del director de la Fundació PuntCAT, Santi Ribera; la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; la regidora de Cultura i Projecció de Ciutat de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles; la regidora d'Ensenyament i Política Lingüística i presidenta del Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus Miquel Ventura, Maria Dolors Sardà, i el membre del Ple de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista. 

El programa és una iniciativa de la Fundació puntCAT amb el suport de la Generalitat a través de la Direcció de Política Lingüística, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital i el Departament d’Economia i Coneixement.